Тук има 447 870 обяви за имоти
Търси + Добави Бележник
Продава  3-стаен, област Бургас, с. Равда • 88 800 EUR • ID 26469667 — holmes.bg - [2]
17 Увеличи

Продава 3-стаен област Бургас, с. РавдаID: 26469667

Виж на картата
88 800 EUR
Не се начислява ДДС
Запиши имота в Бележника
Super Credit
  • Квадратура
  • 75 m2
  • ГАЗ
  • НЕ
  • ТEЦ
  • НЕ
  • Особености
  • Асансьор / Интернет връзка / Обзаведен / Саниран / Тухла, 26469667
Допълнителна информация:
Предлагаме на Вашето внимание обзаведен тристаен апартамент с обща площ 74, 75 кв. м. в сграда Вила Катерина (Villa Katerina), на първа линия до Южния плаж на Равда. Чистата жилищна площ 65, 99 кв. м. се разпределя както следва: входно антре, дневна с кухненски бокс и тераса, две спални, баня с тоалетна, отделна тоалетна. Разположен е на партерен етаж на улица Крайбрежна 44, входът на жилището има две врати, една от които е огнеупорна. Имотът има стратегическо местоположение, намира на 194 метра от плажната ивица. Отоплението и охлаждането се осъществяват посредством климатици, монтирани във всяка стая. Имотът се предлага обзаведен и със следната степен на завършеност: PVC дограма, подове с гранитогрес и ламинат, а стените са боядисани с латекс. На всички стаи в апартамента има монтирани външни ролетни щори. Имотът е снабден с електричество, вода, интернет и канализация. Подходящ е и за отдаване под наем.
Три предимства за човека, който ще закупи този апартамент:
1. Привлекателно местоположение: Апартаментът се намира в сграда на първа линия до южния плаж на Равда, което предоставя бърз и лесен достъп до морската ивица. Привлекателно за хора, които ценят плажни развлечения.
2. Комфорт: Апартаментът предоставя достатъчно пространство за живеене и отдих. Освен това, климатиците във всяка стая, PVC дограмата, ролетните щори и другите допълнителни удобства правят обитаването на имота още по-приятно.
3. Готовност за незабавно ползване: С акт 16 и разрешение за ползване, апартаментът е готов за ползване, без да се изисква време за завършване или обновяване. Това прави покупката на имота още по-привлекателна за клиентите, които искат бързо и лесно преместване. Освен това, отдаване под наем предлага потенциал за инвестиция, като предоставя допълнителни възможности за доход.
Такса поддръжка: 6 EUR/кв. м. Етап на строителство: Акт 16, разрешение за ползване.
Можем да организираме оглед на имота в удобно за Вас време. За целта, свържете се с отговорния за офертата брокер и му кажете кога бихте искали да направите оглед. Може да закупите най-подходящия за Вас недвижим имот с наша помощ дори по време на извънредно положение и пандемия! Избирате от актуалните и проверени оферти на нашата агенция. Провеждаме видео оглед на имота в реално време. Вие взимате спокойно Вашето решение за покупка. Гарантираме пълна юридическа защита. Имотът може да бъде резервиран и свален от продажба със заплащане на депозит, след което се прекратява провеждането на огледи с други купувачи и започва подготовка на документите за сключване на предварителен и окончателен договор. Нашият адвокат може да Ви представлява с пълномощно при покупката на имота. Ще Ви изпратим готовите документи по куриер на посочен от Вас адрес.
Страница на обявата:
Сподели обявата:
Публикувана в 7:26 на 4 април, 2024 год. Обявата е посетена 16 пъти
Брокер:
Брокер Иван Василев Иван Василев

Личен телефон: 0889904410

Още оферти от Иван Василев:
продажби   наеми
Агенция:
Агенция КАПИТАЛ ЕСТЕЙТ
КАПИТАЛ ЕСТЕЙТ
град Бургас, Бургас, ул.Васил Априлов 18, ет.1

Офис телефони: 0889904410
Телефон: 0889904410

Още оферти на агенцията:
продажби   наеми
Изпрати E-mail на продавача:
  • Въпрос:

  • Вашето име:

  • Вашия Е-mail:

  • Телефон: